MENU
×

Skistok handvatten

Het vervangen van de skistok handvatten geeft je het gevoel van een nieuwe skistok

Wellicht krijg je blaren of de handvatten worden wat plakkerig. In welke gevallen ook, je bent toe aan een nieuw setje handvatten. Het is normaal, dat wanneer je producten gebruikt, ze na verloop van tijd aan vervanging toe zullen zijn. Wanneer je al een kwalitatief hoge ski stokken hebt, is het natuurlijk zonde van het geld om ze volledig te vervangen, zeker wanneer de stokken nog prima te gebruiken zijn. Vervang dan dus gewoon de handvatten/grips.

Kurk is een populair materiaal als het gaat om skistok hanvatten, aangezien het licht van gewicht is en erg duurzaam. Er zijn verschillende skistok handvatten, die gemaakt zijn van een zachte foam, wat meer comfort met zich meebrengt, echter een minder lange levensduur.

In deze categorie zul je onze selectie met verschillende soorten bandjes vinden voor langlauf en rolski stokken. De strap/bandjes zullen je de mogelijkheid geven om nog meer kracht op de ski stokken te zetten en dus meer snelheid te creëren. Een ander voordeel van deze bandjes/straps is dat de ski stokken 'vast' aan je handen zitten.