×
Menu

Stuntstepkleding & Skatekleding

Stuntstepkleding gemaakt voor alle rijders

Stuntstepkleding is van groot belang in de stepwereld, veel rijders willen hun favoriete stepmerken vertegenwoordigen wanneer ze in het skatepark zijn of gewoon een ritje maken. De stijl van de kleding is niet alleen van belang, hoe praktisch deze zijn is net zo belangrijk. Steprijders willen comfortabele en ademende lagen dragen om warm te blijven op de koudere dagen of juist koel op de warmere dagen.

Welke stuntstepkleding heb ik nodig?

Er wordt op stuntsteppen gereden in alle verschillende weersomstandigheden, het is dus belangrijk dat je genoeg lagen draagt zodat je meerdere uren kunt rijden. Stepjassen en -truien zijn prettig om aan te hebben tijdens de koude wintermaanden. Ademende en stretch stuntstep t-shirts zijn perfect om niet te gaan zweten of oververhit te raken wanneer je een intense sessie hebt in de zon.

Stuntstepkleding is niet alleen voor wanneer je rijdt op een step, de casual en comfortabele designs kunnen eigenlijk in alle situaties gedragen worden.

Als je jouw favoriete stuntstepmerk op verschillende manieren wilt vertegenwoordigen, check dan ook onze Stuntstep Merchandise.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden