×
Menu

Skate wax

Laat dingen soepel glijden met stuntstep wax

Met een beetje stuntstep wax op je stuntstep deck, kun je eenvoudiger over rails sliden en over curbs grinden als je trucjes doet. Gebruik de grind wax (of curb wax zoals het ook wel wordt genoemd) op het oppervlak waar je op gaat rijden en wrijf het onder je stuntstep deck, om frictie te verminderen.

Alhoewel stuntstep wax frictie vermindert als je de oppervlakken hard raakt in het skate park of op de straat, je moet er bewust van zijn dat je niet te veel gebruikt, of je loopt het risico dat je stuntstep onder je vandaag glijd.

Curb wax: Een klein iets dat een groot verschil maakt

Een stuk stuntstep wax is een stoer onderdeel van elke stuntstep rijder als ze gaan rijden. Ongeacht of je naar het park gaat of shredden op je favoriete straat plek, deze kleine, kleurrijke klompjes grind wax in alle vormen en maten kunnen erg handig zijn om rails, banken, funboxes, trappen en verts veel makkelijker maken om ervan af de grinden en glijden.

Dus onthoud, als je een slechte sessie hebt waar het je niet lukt om slides te locken of om de curb te grinden, dan kan een stuk curb wax je dag veranderen in één van die stuntstep sessies die je nog lang zal herinneren.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden