×
Menu

Accessoires voor derby rolschaatsen

Goed te weten

De plek voor de beste rolschaats onderdelen

Ondanks dat rolschaatsen al bestaan sinds 1920 is de Roller Derby in de vorm die we nu kennen redelijk nieuw. De sport is niet eens 20 jaar oud. Roller derby wordt gespeeld op de rolschaats en onderdelen en accessoires voor de rolschaatsen hebben zich de laatste jaren enorm ontwikkeld. Nadat de spelers competitieve werden en op zoek gingen naar beter en duurzamer materiaal, hebben de fabrikanten deze trend gevolgd.

Hier bij SkatePro hebben we een breed assortiment van verschillende rolschaats onderdelen voor de Roller Derby. Onderdelen die gebruikt kunnen worden voor bescherming, show en onderhoud. Deze zeer intensieve sport vraagt om veel bescherming en daarom bestaat de normale beschermingsset voor de Roller Derby niet slecht uit 3 onderdelen. Sommige spelers gebruiken ook een bescherming voor hun achterste, de Triple Eight Bumsaver is ideaal voor dit doel. Gebitsbeschermers zijn ook een belangrijk onderdeel van de Roller Derby accessoires en is iets wat je niet wilt vergeten.

Vergeet de traditie niet

Roller Derby heeft een eervolle traditie van spelers die kleurrijke en oogstrelende kleren dragen. In deze categorie vind je ook verschillende kleren zoals de "hot-pants", shirts en kleurrijke veters voor je rolschaatsen.

Je vindt hier ook bouten en assen speciaal voor de Roller hockey gemaakt, en verschillend gereedschap. Een van de stukken gereedschap die we hebben en waar we trots op zijn is de Roll-Line lagers Press, een zeer handig hulpmiddel om je lagers in en uit je wielen te halen voor onderhoud.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden