MENU
×

Snowboardschoenen voor kinderen

  Filter
Merken
Schoenmaat
Binnenschoen details
Sluitsysteem

Kinder Snowboardschoenen moeten comfortabel zitten

Wanneer je kinder snowboardschoenen kies voor je kind is het erg belangrijk dat ze perfect passen. Als de schoenen te klein zullen ze ongemakkelijk zitten en het zal resulteren in koude voeten. Als ze te groot zijn zullen de kinderen de controle over hun snowboard verliezen. Beide scenario's laten een slechte snowboard indruk op je kind achter, waardoor hij/zij makkelijk zijn/haar interesse en motivatie voor het snowboarden kan verliezen. Over het algemeen is het het beste dat de jonge snowboarders zo veel mogelijk positieve ervaringen opdoen aan het begin van hun carrière. Dan kan snowboarden een levenslange passie worden! En daarbij spelen de snowboard schoenen van je kind een grote rol.

Het vetersysteem op de snowboardschoenen van je kind

Traditionele schoenveters die we kennen van de gewone schoen. Het duurt een beetje langer om ze aan te spannen, maar ze kunnen eenvoudig vervangen worden wanneer ze versleten zijn. Als je kind weet hoe hij zijn veters moet strikken is dit een goede keuze.

Het speed lacing systeem, dat bestaat uit een of twee veters waar maar één keer aan getrokken hoeft te worden om de hele schoen aan te spannen. Dit maakt het een snelle en eenvoudige oplossing voor kinderen om hun schoenen zelf aan te doen. Tegelijkertijd geeft het een mooie greep rond de voet.

Ontdek onze brede selectie van snowboardschoenen voor kinderen. Je zult zeker weten kinder snowboardschoenen vinden die aan al je wensen voldoen!