MENU
×

Onderdelen voor derby rolschaatsen

  Filter
Merken

Roller derby platen, teen stoppers en andere derby onderdelen

Roller derby is een relatief nieuwe sport, echter heeft het zich al goed opgewerkt naar een aantal duizenden fanaten, die de sport beoefenen.

Sinds de start in 2000 is de Roller derby sport groeiende. Steeds meer merken beginnen met het produceren van verschillende onderdelen, zoals platen, stoppers en andere verschillende onderdelen.

In deze categorie zul je alleen maar kwalitatief goede producten vinden, die je zullen helpen met het upgraden van je skates. We hebben veel verschillende stoppers, die weer verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Op deze manier kun je de rolschaatsen een geweldige look geven.

Ook hebben we verschillende bushings, die weer verkrijgbaar zijn in verschillende hardheid. Wanneer je meer reactievermogen wilt hebben op je rolschaatsen, zul je voor een wat hardere bushing moeten gaan, zodat je de bochten scherp kunt aansnijden.

Zoals je kunt zien, zijn de derby platen in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Het zijn geweldige platen, die erg licht van gewicht en erg manuvreerbaar. Ze zijn gemaakt van een speciaal soort aluminium, echter zijn de trucks dan weer van staal, wat zorgt voor een lange duurzaamheid.