MENU
×

Junior

  Filter
Merken
Maat
Type

Thermo ondergoed houdt de kinderen warm en droog

Thermo ondergoed is een belangrijk onderdeel voor een geweldige dag op de piste. Thermo ondergoed is de basis-laag, dat je warm en droog houdt. Het is natuurlijk erg belangrijk dat jekind warm en droog blijft, tijdens het spelen in de sneeuw of het skiën op de pistes.

De basis-laag

De basis-laag is de laag van kleren, die het dichtst op de huid zit. De basis functie van deze laag is om je droog en warm te houden, tijdens je koude ritten. Het voordeel van deze laag is dat het gemaakt is van materiaal, dat zorgt voor een afvoer van het zweet en vocht dat afkomstig is van de huid.

Naast de thermo kleding, zul je ook mutsen, nek warmers voor kinderen in deze categorie vinden. Alle producten in deze categorie zijn gemaakt in verschillende kleuren en designs, zodat kinderen ze geweldig vinden.

Te warm of juist te koud?

Je kleden in verschillende lagen, is de optie waarvoor je moet gaan als je een dagje gaat skiën. Het voordeel van deze lagen is, dat je je kunt aanpassen aan de weersomstandigheden van die dag. Door ze zon of wellicht de strenge wind, kunnen de omstandigheden tijdens de dag veranderen. Het voordeel van verschillende lagen is, dat je een laag kunt verwijderen of juist toevoegen.

Een dagje uit

Thermo kleding hoeft natuurlijk niet alleen gebruikt te worden bij het skiën, echter kan ook erg handig zijn voor tijdens normale koude dagen. Wanneer je een koude winterdag hebt, is thermo kleding ideaal, zodat je kind lekker buiten kan spelen en het ook nog lekker warm heeft.