×
Menu

Race BMX Handvatten

  Filter
Kleur
Merken
Handvat-Lengte
Flange
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Welke BMX handvatten en hoe te monteren?

BMX handvatten zijn van essentieel belang om de controle over je fiets te houden. De meeste rijders hebben het liefste zachte BMX handvatten. Zachte handvatten hebben ook tot op zekere hoogte een mate van schok absorbtie, waardoor je hand beschermd wordt tijdens de harde hits.

Een aantal BMX rijders gebruiken lock-on BMX handvatten omdat ze er zeker van willen zijn dat de handvatten niet kunnen bewegen.

We hebben een brede selectie BMX handvatten in verschillende kleuren, lengtes en vormen van merken zoals Blunt, Cult, Eclat, Ethic, Fiend, Odi, Premium, Rocker, Root Industries en Wethepeople.

In deze categorie vind je ook onze selectie bar stoppen van zowel kunststof als metaal. Bar stoppen worden gebruikt om jezelf tegen de scherpe uiteinden van je bar te beschermen en om je BMX handvatten op hun plek te houden.

Drie tips voor het monteren van je BMX handvatten

Heb jij er ook zo veel moeite mee om je handvatten te monteren? Hier zijn een aantal tips die we in onze werkplaats gebruiken om het monteren van handvatten iets makkelijker te maken.

  • Luchtcompressor: als je een luchtcompressor hebt kun je lucht in de handvatten blazen. De handvatten glijden er dan makkelijk op.
  • Strips: plaats vier kunststof strips in de handvatten. Door de kunststof strips in de handvatten is het handvat minder stroef en gaat hij dus makkelijker op de bar. Trek als laatste de strips uit de handvatten en je bent klaar.
  • Glassex en andere snel verdampende vloeistoffen: als je een snel verdampend middel gebruikt op je bar wordt deze gladder en kun je de handvatten zonder al te veel moeite monteren.
SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden