Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu
CCM

Ribcor 66K Senior IJshockeyschaatsen

(3)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De Ribcor serie is altijd de keuze geweest van toegewijde hockeyspelers die het beste van hun uitrusting verwachten. De Ribcor 66K ijshockey schaatsen zijn hier geen uitzondering op. Met een sterke focus op het optimaliseren van de stap-eigenschappen en met de enorme ervaring van het CCM hockeyteam, ben je er zeker van dat je schaatsen krijgt die voldoen aan de eisen van spelers van alle niveau's. Het belangrijkste kenmerk is de Ribcor quarter, die verbeterde voorwaartse flexie en duurzaamheid biedt.

De tong van de Ribcor 66K hockey schaatsen is een tweedelige, hoge dichtheid viltconstructie met veel comfort en pasvorm. De buitenzool is gemaakt van geïnjecteerd plastic en is geventileerd voor een lichtere boot met een grote luchtstroom.

Het CCM anatomische voetbed zorgt ervoor dat je elke keer het maximale uit je krachtoverdracht haalt.

Dankzij het gebruik van de SpeedBlade 4.0 houder krijg je een nog fijner afgestemde krachtoverdracht. Deze houder levert ook een zeer agressieve en krappe draaicirkel op.

De 66k versie is voorzien van een samengesteld gaas huid quarter pakket dat de structurele conditie en de duurzaamheid van de schoenen nog verder verbetert.

Let op: We hebben besloten, op basis van onze ervaring met CCM, om te kiezen voor maten, die overeenkomen met schoenmaten. Wanneer je dus voor een maat kiest, vergelijk dit met je huidige schoenmaat.

CCM gebruikt hun eigen maten, waardoor er op de productbox hun eigen EU maat staat. De maat zal dus niet overeenkomen met de maat, die je besteld hebt.bij ons. We willen de verwarring voorkomen, vandaar dit bericht.

Specificaties

Binnenschoen details:
Ventilerend, Anatomisch gevormd, Lace-bit bescherming, Vilt tong
Verwisselbaar ijzer:
Ja
Schoenmateriaal:
Composiet
Binnenschoen materiaal:
Microvezel
Schoen/shell type:
Hard
Sluitsysteem:
Veter
Quarter pack:
Tech mesh
Cuff:
V-Cut, Mid-cut
Buitenzool:
Composite exhaust
Ijzer materiaal:
Roestvrij staal
Schaatsen slijpen:
Fabriek geslepen
Gekartelde punt:
Geen

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (3)

An ideal skate for people with narrow feet - probably not the skate for you if you are wider. Very comfortable, lots of support.
Jimmy G. (Eastleigh)
07.10.2018
Beoordeling: 4 van 5!
Toon alle 3 recensies
SkatePro