Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu
Db

Douchebags The Hugger 30L LTDlack Camo Rugtas

(6)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Als vervolg op de enorm succesvolle en zeer beperkte Jon Olsson Witte camo series van Douchebags komt er nu ook de Zwarte Camo versie. Hetzelfde grafische patroon maar nu met zwarte en donkergrijze kleuren. Mooie en subtiele looks die alleen in zeer beperkte hoeveelheden beschikbaar zijn. Koop nu de jouwe voordat iemand anders je voor is!

De Hugger skitas is een combinatie van een moderne rugtas en een traditionele plunjezak, waardoor het een multifunctionele eenheid is die net zo geschikt is voor het stadsleven als om de wereld mee rond te reizen op zoek naar avontuur.

  • Laptophoes: uitgerust met een beschermende hoes, ontworpen voor laptops tot 17". De laptop is beveiligd met EVA-schuim en een polyethyleenplaat voor maximale bescherming.
  • Schouder systeem: met twee schouderbanden, zo functioneert de Hugger als ski rugzak indien nodig.
  • Rib Cage: 8 afzonderlijke ABS-ribs en een polyethyleen rug- en bodembeschermplaat die zorgen voor een uitstekende beveiliging.
  • Hook up systeem: het Hook up systeem integreert The Hugger volledig met The Douchebag, waardoor de twee producten in één enkele eenheid kunnen worden veranderd.
  • Lichtgewicht ontwerp: slechts 1,2 kg.
  • Door IATA goedgekeurd als handbagage.

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (6)

Snelle levering. Goede stevige tas, wel een beeje aan de grote kant, maar soms is dat wel handig. Hij ziet er ook echt heel goed uit
W. Terwogt (Zierikzee)
11.01.2018
Beoordeling: 5 van 5!
Paired with board bag, makes a fab combo. Easy to use space, big enough for all my clothing, small enough to carry on, hooks on to the bag work well.
Nigel Snow (Twickenham)
01.02.2018
Beoordeling: 5 van 5!
Great product, maybe expensive but good all round quality from Douchebags.
Rob S. (Raynes Park)
05.01.2018
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 6 recensies
SkatePro