MENU
Terug |

Ninebot One S2

EUR 749,95*
Ninebot Segway
Zoom
Opslaan voor later
 stuk

Beschrijving

De One S2 van Ninebot is een elektrische eenwieler / airwheel dat transport leuk en moeiteloos maakt voor alle volwassenen. Dankzij het innovatieve Leansteer voetpedaal en meer dan 200 micro aanpassingen per seconde, houdt deze Ninebot airwiel je in evenwicht en op het bord, ongeacht op welk niveau je zit.

Je bediend het op de eerste plaats met behulp van je eigen balans. Dus door simpelweg te leunen in de richting waarin je wilt rijden, reageert de One S2 brengt je er naar toe. De voetsteun kan worden opgevouwen in het hoofd gedeelte van de S2, waardoor je deze compact kunt ronddragen. Wanneer je de One S2 weer wilt gebruiken, kunt je de steun gemakkelijk uitvouwen, monteren en er weer op uit gaan.

De Ninebot One S2 komt met een app voor smartphones, waarmee je controle kunt krijgen over veel verschillende functies, zoals de kleur van het licht, de status van de batterij en firmware-updates.

Ninebot heeft een poosje samengewerkt met Segway. Tussen de twee bedrijven is er 16 jaar ervaring met zelf balancerend transport en meer dan 400 kern patenten. Ninebots doel is om rijders blij te maken en in de eerste plaats om je veilig te laten voelen tijdens het rijden.

De materialen zijn allemaal gekozen vanwege hun lichtgewicht eigenschappen en ook hun structurele sterkte en duurzaamheid. Bevat magnesium, titanium, koolstof en aluminium.

specificaties:

  • Motor: 1 x 500 watt nominaal (max 1 x 1000 watt)
  • Certificaten voor Motor: CCC, CE
  • Max. snelheid: 24km per uur
  • Geschatte abstand per oplading: 30km
  • Max klim/afdaling hoek: 15°
  • Max gewicht gebruiker: 120kg
  • Gebruiker hoogte interval: 120cm - 200cm (3,6-6 voet)
  • Geschatte oplaadtijd: 4 uur
  • Gewicht: 11.4kg
  • Afmetingen: L: 419mm x B: 182mm x H: 448mm

Let op:

De regels voor het brengen van elektrische recreatieve voertuigen op de openbare weg, verschillen van land tot land. Wij verzoeken je dringend om contact op te nemen met je lokale politie of overheid voor specifieke regels in jouw land.

Omdat de Ninebot One S2 is een elektrisch voertuig is, adviseren we gebruikers om deze alleen te gebruiken in droge omstandigheden en niet op zandige of erg stoffige oppervlakken.

Specificaties

Charger Plug Type:
European Type C plug
 

Recensies

Amazing
Christoforos athanasopoulos (Luton)
03.08.2017
Beoordeling: 5 van 5!
1A Qualitätprodukt. Hat mit meinem Gewicht überhaupt keine Probleme. Produkt ist viel schneller in Endgeschwindigkeit und Beschleunigung als vorheriges Monowheel bzw. Solowheel. Von diesen Produkten kann ich nur stark abraten (Qualitativ schlecht). Ware kam hervorragend verpackt und in kürzester Zeit an.
Marcus S. (Bremen)
13.02.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Tolles Gerät, alles genau wie beschrieben.
Stefan K. (Stadl-Paura)
18.01.2017
Beoordeling: 5 van 5!