Gratis bezorging boven €79365 dagen bedenktijd Inloggen|Contact|Over SkatePro

Universeel Remsysteem

EUR 19,95*

 stuk

Een remsysteem dat op de meeste fitness inline skates past. Gemaakt van duurzaam materiaal met versterkte zijwanden en met een breedte instelbare optie. De enige eis is dat de buitenkant van het frame vlak is.

  • Past frames met wielmaten van 72mm tot 80mm.
  • 30mm x 8mm assen. (M6 en M7 schroefdraad).

Let op: Past niet alle as frames met schroefdraad. Aangezien het schroefdraad tussen verschillende merken net anders kan zijn.

Extra remblok wordt hier apart verkocht: Powerslide remblok

Op mijn Technica skate pastte de rem goed! ik ben tevreden. Ook een fijne service.
brechtje Fleuren (Lent)
22/10/2014
Beoordeling: 5 van 5!
Ter vervanging van het oude systeem past het wonderwel
H.H.C. B. (Spijkenisse)
15/08/2014
Beoordeling: 4 van 5!
Helaas paste het systeem in eerste instantie niet op mijn Tecnica skates. Aangezien mijn skate aan de zijkanten niet vlak was, kon het remblok niet vlak gemonteerd worden en was een van de bouten te kort. Ik heb toen zelf een langere bout gekocht en daarmee paste de rem wel. Hij ligt aan de zijkanten dus niet recht tegen mijn skate aan, maar hij lijkt toch erg stabiel. Jammer dus van de bouten, maar ik kan er denk ik toch goed mee vooruit. Het valt me niet tegen;) Maar dat mag ook voor het geld;)
Rebecca Verzantvoort (Rosmalen)
03/01/2014
Beoordeling: 3 van 5!
Helaas paste het systeem niet op mijn skates. De bijgeleverde schroeven waren niet lang genoeg. Toen ik belde heb ik echter kosteloos nieuwe schroeven gekregen. Het werkte nog steeds niet helemaal perfect, maar ik kan ermee uit de voeten.
Trudy Hendricksen (Doetinchem)
06/08/2013
Beoordeling: 3 van 5!
Het remsysteem is mij prima bevallen. Ik zag dat mensen problemen hadden met de verzondenschroefjes bij het pakket. Bij mij waren ze wel perfect. Ik heb zelf twee keuzes ontvangen.
Elton Lourens (HoogvlietCentrum)
02/08/2012
Beoordeling: 5 van 5!
The screws that came with the brake system are too thin. So either these are not standard or my skate has not standard screws. The bearings don't fit the screws.
Janne Kallio
08/06/2004
Beoordeling: 2 van 5!
Toon meer..