Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Pro X Kniebeschermers

(201)
Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

G-Form PRO-X Kniebeschermers zijn flexibel, lichtgewicht, ademend en machinewasbaar.

G-Form polymeer verhardt meer, des te sneller/harder de impact komt, wat een maximale bescherming creëert wanneer dit nodig is. Het volledig gearticuleerde ontwerp biedt maximale bescherming, gericht op en rond je gewrichten, met vrijwel geen bulk. Met G-Form hoef je je nooit zorgen over ingewikkelde bewegingen - in feite zul je je niet eens beseffen dat je ze draagt.

Opmerking: Het wordt aangeraden om de Pro X onder je kleding (of binnen) te dragen, omdat het asfalt de bescherming tijdens direct contact kan beschadigen.

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (201)

flexibele kniebeschermers, voor het eerst dat mij zoon ze omhoudt tijdens skaten en niet halverwege afdoet omdat ze afzakken of niet fijn zitten
Nora Riemersma (Amersfoort)
29.02.2020
Beoordeling: 5 van 5!
Ik zak wel eens onverwachts door m'n benen en had voordat ik deze kniebeschermers had regelmatig kapotte knieën. Nu ik deze dagelijks draag heb ik hier geen last meer van. De kniebeschermers zijn comfortabel genoeg om de hele dag te dragen. Dit is nu m'n 2de paar. Het enige minpuntje is dat ze na ongeveer een jaar soms wat afzakken doordat het elastiek dan wat opgerekt raakt. Bij dagelijks dragen doe je er een kleine 2 jaar mee.
Peter S. ('s-Hertogenbosch)
06.01.2020
Beoordeling: 4 van 5!
Ik heb deze beschermers al meer dan 2 jaar en ze zijn nog steeds goed.
Daan Melis (Tilburg)
05.12.2019
Beoordeling: 5 van 5!
goede bescherming, soepel, zakt niet af, zit perfect onder strakke skeelerkleding en het belangrijkste is ze beschermen heel goed tijdens harde val ( spreek helaas uit ervaring ). zijn dan wel meteen zo kapot dat je eigenlijk al weer nieuwe moet kopen en dat vind ik dan ook het enigste minpuntje er aan in combinatie met dat ze heel duur zijn. kort gezegd ; beschermt zeer goed, maar te duur om maar 1 keer ( met val ) te kunnen dragen.
Kate-Lynn schouten (Lelystad)
12.05.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Goede beschermers en top service nadat er na 1 keer dragen een gaatje in zat. Echt super
C. Fidder (Oegstgeest)
25.04.2019
Beoordeling: 4 van 5!
te klein besteld
Dick Oppedijk (GRONINGEN)
23.04.2019
Beoordeling: 4 van 5!
Bought these for a BASE jump trip! Looking good and super fit! Thanks!
Ferdi Mendes (Amsterdam)
18.06.2018
Beoordeling: 5 van 5!
Gebruikt voor het snowboarden en ze zitten super en werken goed.
R. Advies (Den Hoorn)
26.03.2018
Beoordeling: 5 van 5!
Helaas voldoen de kniebeschermers niet aan de verwachtingen. Heb ze gedragen, op de huid onder thermokleding en schaatskleding tijdens een (Weissensee) toertocht. Ben verschillende keren gevallen op het ijs. Na de tocht bleek het dikkere beschermdeel losgescheurd te zijn van de lining terwijl ik geen schade heb aan mijn schaats- en thermobroek. De bescherming is goed, ik heb geen blauwe plekken e.d. echter ze zijn te duur om maar één dag mee te gaan..... Naschrift: Heb inmiddels contact gehad met SkatePro. Ik heb gratis nieuwe kniebeschermers ontvangen. Goede service! Schaatsseizoen is voorbij dus voorlopig gebruik ik ze nu niet. Hopelijk was het een fabrieksfoutje en heb ik nog jaren plezier van deze kniebeschermers. Kan kwaliteit nu niet beoordelen vandaar een beperkte waardering.
J. Bruurs (Diessen)
14.03.2018
Beoordeling: 3 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Hoi J. Bruurs,
Top om te horen dat alles goed is ontvangen na het contact dat we hebben gehad. Laat zeker even weten, wanneer alles weer vollop gebruikt wordt! :) /Justin
Superfijne kniebeschermers. Blijven goed zitten en je voelt ze eigenlijk niet meer op het moment dat je ze aan hebt. De eerste keer knelde er eentje wel, maar dat was die keer erna al over. Heb er vele kms mee geschaatst op de Weissensee. Ik zie uit naar het skeelerseizoen.
Corina Poppelaars (Sleeuwijk)
06.02.2018
Beoordeling: 4 van 5!
Just as said by previous reviews, they fit under my trousers and you hardly notice them ...until you fall and then they do work. Very comfortable and good on wooden parks.
Boaz D. (Amsterdam)
28.08.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Deze kniebeschermers zijn ideaal onder mijn werkbroek. Kniebeschermers die je in je werkbroek schuift trekken heel erg aan je knie. Ik vind dat een zwaar gevoel en het beperkt me in bewegings vrijheid. Met de skate-pro kniebeschermers glijd de werkbroek soepel en de bescherming is altijd direkt op de knie. Heel blij mee.
Beusekom montage (Culemborg)
21.08.2017
Beoordeling: 5 van 5!
De meest comfortabele kniebeschermers die ik ooit heb gehad. Ook geen last meer van transpiratie door de goede ademende eigenschappen. Zakt niet af! Gewoon top!
P. Reijenga (Papendrecht)
04.08.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Ik wil ze gebruiken bij het paardrijden, het fijne van deze beschermers is dat ze onder mijn "strakke"rijbroek gedragen kunnen worden. Ik heb voor deze beschermers gekozen omdat aangegeven wordt dat ze bij hoge impact veel bescherming bieden wat fijn is als er te dicht langs een boom gegaan wordt. Ze zijn zeer licht van gewicht en weinig bulk
Marina de Haan (Drachten)
03.07.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 201 recensies
SkatePro