Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Basalt Tesseract Longboard Deck

(4)
Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Voortkomend uit de ervaringen die Loaded had met de productie van het heerlijke dancer-board, is de Tarab het Basalt Tesseract longboard deck. Het is geproduceerd om de almachtige spork in longboards te zijn. Een overvloed aan opties in verschillende truck setups om mee te spelen op een deck dat milieuvriendelijk, lichtgewicht, meer gedempt en zeer freestyle vriendelijk is.

De functionele vorm biedt een stevige grip op je voeten, die je de Tesseract laat sliden zonder moeite en gecombineerd met de kicked ends krijg je een verrassing vanaf de eerste flip-trick die je uithaalt met dit deck.

De gebruikte materialen zijn bamboo en basalt vezels, welke een mooie balans creëren tussen flex en pop, wat het Tesseract longboard deck uiteindelijk meer dynamisch maken. De bodem is van kurk gemaakt, wat helpt om schuur schade op zijn plek te houden en niet zo snel te verspreiden als bij esdoorn bodems.

Specificaties

Wielbasis:
25" (63.5cm)
Deck materiaal:
Bamboe, 2-ply
Extra materialen:
Basalt Vezel, Kurk
Gewicht:
2000g
Deck specificaties:
Double kicktail, Wheel wells
Griptape:
Pre-gripped
Riding Stijl:
Freestyle, Freeride, Dancing, Cruise, Carving

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (4)

Great board, about what I expected. The reason I’m writing this review is the service though. I like in the USA and tried to avoid overseas companies because of shipping time/ cost and potential of damage. The shipping was just as cheap as any us place and came in in about a week. Also this place actually shipped me a product! Amazing isn’t it.
Adam w. (Grosse Pointe)
01.09.2020
Beoordeling: 5 van 5!
schnelle Lieferung und board wie erwartet. top. danke!
Claudia Joldes (Wien)
10.09.2018
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 4 recensies
SkatePro