Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Defcon Wiel 4-Pack

(8)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De Defcon Wielen van Powerslide zijn geweldige wielen gebouwd voor het rijcomfort en hoge snelheid. Geproduceerd in Dual Density SHR polyurethaan. Dit bied een zachte kern en een hardere buitenlaag. Dit helpt trillingen en schokken van een harde landing beter te absorberen dan reguliere wielen.

Specificaties

Wieldiameter:
76mm, 80mm
Lagers:
Niet inbegrepen
Kern materiaal:
Nylon

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (8)

Zeker geen aanrader om mee te stuntskaten. De wielen leken me eerst goed. Ze hebben veel minder wear&tear dan de zwarte defcons en je voelt het effect van de dual density goed. Ze nemen veel inpact op en geven elke stroke extra kracht. Jammer genoeg is het wiel bij een landing letterlijk opengesprongen. Ik raad deze dus zeker niet aan om mee te freeskaten en agressive skaten
Kane siemons (Rumst Terhagen)
30.08.2019
Beoordeling: 2 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Bedankt voor de feedback, altijd goed om de feedback te ontvangen van onze klanten, zodat andere klanten er weer over ingelicht worden ✌
De wielen zijn ok van kwaliteit, maar voor de prijs vindt ik dat er te veel luchtbelletjes in de wieltjes zitten. Rollen doen ze goed, powerslides zijn makkelijk. Als het asfalt vochtig ligt is het wel onmogelijk om te skaten.
Bram Verlooy (Gent Sint-Denijs-Westrem)
28.07.2015
Beoordeling: 3 van 5!
good wheels skated for 4 days in Barcelona and served me well, roll fast and can slide due to the dual hardness. remember to turn these regularly.
Todd Stone (Whitehall Ind Est, Leeds)
17.10.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Excelentes ruedas... Ampliamente recomendables: excelente calidad, material, estabilidad y muy bonitas. Las uso para patinaje urbano y sirven perfectamente.
HUGO I. C. R. (Pedregal de Santo Domingo)
22.09.2020
Beoordeling: 5 van 5!
Riktigt bra hjul! Använder dessa på mina pendlingsskates till och från hem samt jobb, på asfalt av varierande kvalitet. Hjulen dämpar vibrationer från vägen mycket bra och deras mjuka core låter mig trycka ifrån ordentligt. Detta ger mig lite mer feedback vid fartökning utan att förstöra åkningen.
Caroline E. (Malmö)
16.10.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Love these wheels for slalom. haven't tried sliding with them yet.
Hendrik Knoche (Aalborg)
02.07.2019
Beoordeling: 5 van 5!
perfectas
Juan Carlos Pérez Galán (Madrid)
17.06.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Ruedas estupendas, super suave deslizamiento... Muy buenas
JUAN FRANCISCO MARTINEZ SERRANO (Dos Hermanas)
19.07.2017
Beoordeling: 5 van 5!
SkatePro