Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

F-16 Falcon Plus Plate

(1)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De door Pilot gemaakte aluminium Falcon Plus plates zijn op het moment één van de lichtste plates op de markt. Dit is het topmodel van Pilot en zit vol prachtige details waarmee je zeker de aandacht van je teamgenoten zult trekken tijdens de Derby League.

De 16º hoek van de kingpin zorgt ervoor dat de Falcon Plus veel beweegbaarder is dan een plate met een 10º kingpin opstelling. En het is stabieler dan een 45º opstelling.

De trucks kunnen afgesteld worden tussen het kogelscharnier en het frame. Hiermee kun je de hoek aanpassen en instellen die past bij jou manier van skaten. Dit in combinatie met de Bionic Medium soft cushions zorgen voor een opstelling die niet alleen heel beweegbaar is, maar je ook de perfecte controle geeft.

Deze plateset wordt geleverd met de extreem slijtvaste Bionic Super Toe stoppers. De stoppers zijn voorgevormd zodat de hoek perfect is voor een combinatie van sliden en remmen. Wegens de speciale rubber samenstelling laten ze ook nog eens geen strepen achter op de vloer.

De Falcon Plus set is compatibel met de oudere versies van de Falcon plates van Pilot. Dit betekent dat je deze nieuwe beestjes gemakkelijk onder je oude Falcon opstelling kan monteren en gebruiken.

Kenmerken:

  • geëxtrudeerd vliegtuig aluminium 6061-T6
  • Zonder gedoe micro-click instelbare trucks
  • Urethane pakking met hoge veerkracht
  • Gewicht: 508 gram per compleet plate (maat 5.75")

De set is inclusief:

  • Complete plate set
  • Bouten, moeren en ringen voor het monteren van de schoenen
  • Gereedschap
Toon alle

recensies   (1)

Er zijn geen reviews in het Nederlands. Toon reviews in andere talen (1 reviews)

SkatePro