Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Topaz Derby Skates

(2)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Ze komen binnen op iets boven het midden van het assortiment van Derby gespecialiseerde rolschaatsen in de Chaya serie, dit zijn Topaz rollerderby schaatsen. Ze bieden een geweldig platform om je vaardigheden verder te ontwikkelen, zonder dat het je een fortuin kost. En het leuke is, dat als je beslist dat de Roller Derby iets voor jou is, je altijd de plaat, wielen en andere onderdelen kunt vervangen voor een meer gepersonaliseerde stijl en betere onderdelen.

De boot is gevormd in het lage afgeronde profiel en bekleding van een gymschoen in Polyurethaan Nano Leer dat zowel zacht om te voelen is en duurzaam tegen slijtage van het contact met bijvoorbeeld de vloer van de baan of andere derby spelers. De Poron/EVA voering is super zacht en comfortabel en zorgt ervoor dat je de hele dag kunt schaatsen zonder of met weinig ongemak. En om de pasvorm te verbeteren heeft Chaya de boot volledig warmte vervormbaar gemaakt zodat je die tweede-huid pasvorm kunt krijgen. Het is laag uitgesneden voor optimale wendbaarheid.

Voor de Topaz, is Chaya gegaan voor de keuze van hun Zena platen. Super duurzaam, lichtgewicht, en ook compatibel met de Chaya unieke Dual Center Bevestiging welke je toelaat je boot te kantelen bovenop de plaat naar je specifieke rijstijl. Het Power teen systeem geeft je meer kracht, snelheid en controle en houdt een kleine spanning in je spieren die ervoor zorgt dat je snel reageert en in een mum van tijd van richting verandert.

De trucks zijn gemaakt uit aluminium en hebben een hoek van 20º.

De Octo Edge wielen zijn breed en met veel grip en worden geleverd met een 92A durometer.

De Chaya Cherry Bomb teen-stopper geeft je extra controle en wendbaarheid. De semi-zachte Jelly Interlock bussen creëeren een subtiele balans tussen comfort en controle. De Wicked ABEC7 lagers bieden moeiteloze rolsnelheid.

Specificaties

Chassis Materiaal:
Aluminium

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (2)

Er zijn geen reviews in het Nederlands. Toon reviews in andere talen (2 reviews)

SkatePro