Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Microbrewster Chrome Compleet Cruiser Board

(3)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Beercan Boards zijn gemaakt van gerecyclede materialen in zoveel mogelijk componenten als mogelijk. Alle rubberen onderdelen en de plastic noseguards. De platen zelf zijn gemaakt van gerecyclede bierblikken - vandaar de naam.

De Microbrewster platen zijn geweldig voor het cruisen in de stad. Maak nog meer plezier met de toevoeging van Clear LED-wielen die oplichten wanneer je ze laat rollen. Met een brede basis en een licht gekickte tail op dit ridgid deck kan je tricks poppen en cruisen in comfort.

De Microbrewster wordt gemonteerd met het TruckTrax systeem waarmee je de trucks kan plaatsen op elke plek op het board. Daag jezelf uit door ze dichterbij elkaar te zetten of je board stabiel te maken, door ze aan de uiteindes van het deck te zetten.

Specificaties

Deck materiaal:
Aluminium
Deck lengte:
24" (61cm)
Deck breedte:
8" (20.3cm)
Wieldiameter:
60mm
Deck specificaties:
Kicktail
Wielmateriaal:
PU gegoten
Lagerprecisie:
ABEC-9
Truck-type:
Standaard hanger
Griptape:
Pre-gripped
Riding Stijl:
Cruise
Toon alle

recensies   (3)

Mijn bcb board is fantastisch! Erg stug, klein en breed met een grote tail. Jullie waren niet echt duidelijk over welke kleur lichtgevende wielen ik er op zou krijgen. Ik heb voor donker en achter lichtblauw gekregen. Het is een echte eye-catcher. Ik ben verliefd op mn board!
jeroen k. (Almere-buiten)
26.07.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 3 recensies
SkatePro