MENU
Terug |

Heelys HX2 Heel Plugs

EUR 7,95*
Zoom
Kies maat 

Beschrijving

Vervangende plugs voor 2-wiel Heelys. Wordt geleverd met tool voor het demonteren.

Opmerking: Je kunt altijd zien welke maat je nodig hebt, door een blik te werpen op de plugs of door het wiel uit de schoen te halen en te zien welke maat er in de holte staat.

  • 2 W = 2 wielen (per schoen)
  • S = Small
  • M = Medium
  • L = Large

Recensies

Ik wilde maar m hebben maar uit de omschrijving kon ik opmaken dat s en m onder 1 bestelnummer vielen. Helaas kregen we nu dopjes die wel erin klikken maar niet goed afsluiten.
Birgit stoop (Zevenbergen)
29.07.2016
Beoordeling: 4 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Wat jammer dat de info op de site niet duidelijk genoeg was! Zou je contact met ons willen opnemen, zodat we je kunnen helpen dit op te lossen?

/Laura
Bedankt.
Agata Arzapalo Vega (Den Haag)
29.02.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Past perfect! Zijn ook wat dikker dus vult het gat meer.
Paulina van Poppel (Zierikzee)
14.10.2015
Beoordeling: 5 van 5!
Ik dacht dat ik dit moest bijkopen bij de schoenen wat eigenlijk niet het geval is. Dus dit was een miskoop en ligt in de kast. Over het product zelf kan ik weinig zeggen daar we dit nog niet gebruikt hebben.
Demeyer Lesley (Waregem Beveren)
13.01.2017
Beoordeling: 2 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Onze excuses als deze informatie niet duidelijk genoeg is aangegeven! Mochten jullie de plugs niet willen behouden als reserve, zijn jullie welkom om het product kosteloos retour te sturen binnen 180 dagen. Laat het ons gerust weten, mochten we je hiermee kunnen helpen.

/Gwen