Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Phuzion Gamma Zwart/Rood/Wit Skeelers

(7)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De Phuzion Gamma Zwart/Rood/Wit Skeelers voor mannen zijn een populaire keuze om op een leuke manier in beweging te blijven. Dit model van Powerslide skeelers wordt uitgerust met een degelijke, zachte boot.

De Powerslide skeelers vallen klein. We raden daarom aan om een maat groter dan je normale schoenmaat te kiezen. Deze skates zijn een goede keus als je smallere voeten hebt.

  • Een V-Cut cuff biedt je meer mobiliteit en wendbaarheid voor veelzijdig skaten
  • De aluminium frame biedt je directe rijeigenschappen en een laag gewicht
  • Powerstrap sluiting om schuiven van de hiel te voorkomen met de extra band over de wreef voor een strakke pasvorm en meer controle
  • 80mm wielen met een hardheid van 82A voor een super responsieve en speelse rit
  • Verstelbare rem die in hoogte kan worden aangepast om aan je persoonlijke voorkeur te voldoen

Denk eraan om voor gebruik alle boutjes en moertjes te controleren en -zo nodig- aan te draaien. Controleer deze daarna regelmatig voor gebruik.

Passende onderdelen

Vind producten die samen gaan met Powerslide Phuzion Gamma Zwart/Rood/Wit Skeelers:

Passende onderdelen

Specificaties

Wieldiameter:
80mm
Frame materiaal:
Aluminium
Schoen/shell type:
Zacht
Binnenschoen details:
Ingebouwd, V-Cut
Sluitsysteem:
Veter, Powerstrap, Gesp
Lagerprecisie:
ABEC-5
Wielhardheid:
82A
Ashoofd:
Ø8mm
Frame type:
Vlak setup
Max. wieldiameter:
80mm
Schoenmateriaal:
Mesh, Glasvezel
Binnenschoen materiaal:
Neopreen
Cuff:
Hoge enkelsteun, V-Cut
Rem:
Ja, Verstelbaar
Gewicht:
1460g

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (7)

Ik heb zonder te passen deze skates besteld. Dankzij de recensie van Duncan van der Heul wist ik dat ze groot vielen en daarom heb ik een maat kleiner genomen dan ik normaalgesproken heb. Het was een risico, maar ik heb hier geen spijt van, want ze passen perfect. De bindingen zijn super. DE veters hebben inderdaad een soort snowbootssysteem waardoor je ze lekker strak kan doen zodat ze precies om je voeten passen en je veel gevoel hebt bij het skaten. Ik heb deze skates voor € 99,95 gekocht en vind het daarom een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Willem Lindeman (Rotterdam)
05.05.2014
Beoordeling: 5 van 5!
Ik heb deze eenvoudige skates gekocht naast mijn skeelers omdat me verteld is dat het veel makkelijker is om eerst te leren overstappen op skates (met hoge schoen en kort frame) dan op skeelers (met een lage schoen en lang frame) door dat je makkelijker op je binnen edges komt in de bocht en meer ruimte hebt bij het plaatsen van de rechter been. Ze zien er heel erg netjes en verzorgd uit, en komen compleet met een reserve as en spacer, plus gereedschap voor demontage van assen en lagers. Omdat de veters niet door oogjes gaan maar door een soort tunneltjes kun je de veters veel makkelijker strak trekken en strikken dan bij andere skates. Ook is het remblokje verstelbaar zodat je zelf kunt instellen hoever je je voorste wieltje moet optillen om te remmen. Kortom aanrader! En service van Skatepro is heel goed! 1 tip: ze vallen best wel groot. Mijn skeelers van Powerslide zijn 44 en zitten goed stevig, maar bij deze heb ik 45, 44, en 43 gepast en 43 past prima.
Duncan van der Heul (Delft)
04.04.2014
Beoordeling: 5 van 5!
Skates zitten lekker en rollen goed.
Esther Reijers (Goedereede)
01.04.2014
Beoordeling: 5 van 5!
Der Schuh ist für das Geld OK. Bemängeln muß ich allerdings die Inneneinlage für die Füße, die sehr dünn ausfällt. Eigentlich erinnert Sie eher an einen zu dünnen mini Fließstreifen anstatt an eine Innensohle, und man merkt wirklich jede kleinigkeit beim normalen Cruisen, ohne sprünge oder so scherze. Ich werd mir noch Inneneinlagen nachkaufen und empfehle euch bei dem Kauf dieses Inliners direkt anständige Einlagen mit zu bestellen. Fahrverhalten,Rollen,Kugellager...alles soweit OK !
Sven Anders (Köln)
23.08.2016
Beoordeling: 4 van 5!
Gode skøjter, fin pasform.
Ane S. (Luxembourg)
16.08.2019
Beoordeling: 4 van 5!
Suveræn, skøjte, passer til min smalle fod som lovet
Brian Johansen (Løsning)
04.03.2014
Beoordeling: 5 van 5!
Junio er storfornøyd.
Tor Arne Thelen (Fyllingsdalen)
07.01.2014
Beoordeling: 5 van 5!
SkatePro