Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

The HSU Low Vulc Zwart/Wit Sneaker

(1)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De Emerica Hsu Low Vulc zijn low profile skateschoenen met een drop-in G6 voetbed. Deze schoenen zijn niet alleen je typische skater schoenen. Het Emerica G6 Foam voetbed neemt je mee naar een ander niveau. Met het G6 Foam, zijn skaters voorzien van zachte demping die schok absorbeert direct onder de voet, waardoor de voeten van skaters beschermd blijven. Het zorgt er ook voor dat high-impact landingen geen trillingen doorgeven aan je benen.

Het G6 Foam is een high-rebound schuim met goede schokabsorptie die meestal gecombineerd is met een stabiliserend schuim en een zool gemaakt van rubber. De toplaag zorgt voor een kussentje onder de voet en zorgt voor een stabiele pasvorm waarmee je wilde stunts en grote sprongen kunt maken zonder angst voor controleverlies.

Dus hoe werkt het G6 schuim eigenlijk? Het G6 voetbed is dun aan de voorkant en wordt dikker aan de zijde van de zool, voor een meer gewatteerde hiel, voor betere schokdemping.

Skaters krijgen zo nu en dan al flinke klappen te verduren, dus er is geen reden om je voeten nog meer te beschadigen aan harde landingen. Kijk ernaar uit om te skaten met deze Emerica skateschoenen!

Kenmerken:

  • Suede
  • Drop-In G6 voetbed
  • One Piece Toe cap
  • Licht gevoerde Tong
  • Collar Lining
  • Triangle Tread

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (1)

Bedre end forventet
Kasper Strandgaard (Svendborg)
13.02.2017
Beoordeling: 5 van 5!
SkatePro