Gratis bezorging boven €100180 dagen bedenktijd Veilig betalen Inloggen  |  Contact |  Over SkatePro
SkatePro
Skates
Goed te weten

Kinder skates (vanaf 3 jaar)

Meisjes (Top 5)Jongens (Top 5)
Roces Orlando III Kinder SkateRoces Orlando III Kinder SkateRoces Compy 5.0 Jongens SkateRoces Compy 5.0 Jongens Skate 
Roces Compy 7.0 Meisjes SkateRoces Compy 7.0 Meisjes SkateFila X-One SkateFila X-One Skate 
Roxa Beetle Kinder SkateRoxa Beetle Kinder SkateRoces Moody 4.0 Jongens SkateRoces Moody 4.0 Jongens Skate 
Fila X-one Girl Combo 2 Skate setFila X-one Girl Combo 2 Skate setFila X-one Jongens Combo setFila X-one Jongens Combo set 
SFR Cyclone Tri-Skate verstelbare kinder skateSFR Cyclone Tri-Skate verstelbare kinder skateSFR RX-XT Verstelbare SkateSFR RX-XT Verstelbare Skate 

In deze categorie vindt je al onze kinder inline skates en rolschaatsen. Het merendeel van de inline skates voor kinderen in deze categorie zijn verstelbaar. Dit betekent dat de grootte van de kinder skates kan worden ingesteld - meestal 3-4 maten. Als je verstelbare kinder skates aanschaft, kunnen ze waarschijnlijk een aantal jaren worden gebruikt voordat kinderen er uit groeien. Vergeet niet dat de meerderheid van de kinder inline skates klein uitvallen.

Bij SkatePro hebben we twee verschillende kinder skates

Rolschaatsen

Deze skates zijn de klassieke kinder skates waarin 4 wielen tegenover elkaar gemonteerd zijn. De voordelen van deze rolschaatsen is dat de kinderen een brede steun onder de voet krijgen en daardoor een betere balans hebben. Tegelijkertijd kunnen beide benen rusten op de grond, want je hebt een brede voet om op te staan.

Inline skates

Deze skates worden gekenmerkt met wielen op een lange rechte rij op de skate. Voor sommige kan het eenvoudiger zijn om op inline skates te staan, dan op rolschaatsen. Hier kun je de techniek meenemen van schaatsen, want dit is dezelfde techniek.

Je kunt inline skates voor kinderen kiezen met zowel een harde als zachte boot en verschillende wielmaten en plaats, zodat je een boot vind die die perfect bij je kind past.