Gratis bezorging boven €100 180 dagen bedenktijd Inloggen  |  Contact |  Over SkatePro
SkatePro
Boards
Goed te weten
 Merken Maat
 Deck lengte
 Deck materiaal
 Deck extra materialen

Skateboard

Enuff Logo SkateboardEnuff Abstract SkateboardEnuff Peas-n-Beans Skateboard
Choke Rasta SkateboardChoke Black & White SkateboardEnuff Logo Mini Skateboard
Choke Rider SkateboardChoke Jazz SkateboardGlobe Varsity Skateboard
Globe Hitters SkateboardGlobe Ankkst SkateboardChoke Ice Cream Skateboard
Choke R´n´B SkateboardChoke Beer SkateboardChoke It wasn´t me Skateboard

Hier bij SkatePro hebben we een groot assortiment van skateboards en het is belangrijk om het juiste skateboard voor jouw behoeften en mogelijkheden te vinden. SkatePro biedt complete skateboard aan, en losse onderdelen voor je skateboard zoals decks, trucks, wielen, grip tape etc. Voordat je een skateboard gaat kopen, is het belangrijk om bij jezelf na te gaan wat je wilt van het skateboard. Een longboard is om mee te cruisen en carven, terwijl een klassiek skateboard is gemaakt voor tricks en ramps.

Skateboarden komt uit de westkust van de Verenigde Staten, waar surfers iets miste om te doen op het vasteland, en daarom het idee kregen om wielen op hun surfplank zetten. Vervolgens zijn skateboards ontwikkeld voor veel verschillende soorten van skateboarden, en er zijn nu een oneindig aantal verschillende vormen.

Een skateboard wordt gevormd door een deck, dat is het deel waar je op staat. Onder het deck zijn er 2 wielen naast elkaar bevestigd aan bijde kanten van het board. Boven het deck is er een grip-tape vel aangebracht, dat is een soort van schuurpapier dat helpt om beter en gemakkelijker op het skateboard te staan.

Welke skateboard moet ik kiezen?

Als je niet zeker weet welke skateboard je moet kiezen, lees dan onze skateboard aanschaf handleiding eens door. Hier bespreken we de meest voorkomende dingen waar je op moet letten bij het kopen van een skateboard, decks, trucks, lagers en wielen.