Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Mini Nitro Vinger Step

(129)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Nu kun je stunts op de tafel, in de keuken of in de bus doen zonder in de problemen te komen! Neem ‘em overal mee naartoe, pas in de broekzak.
Compleet Mini Nitro Vinger Step incl:
2x wielenset
2x griptape
1x Speciaal gereedschap
1x Statief
+ Mini Madd stickers
Lengte: 7,5 cm
Hoogte: 6,5 cm
Breedte: 4 cm

Opmerking: Dit is speelgoed en kan gemakkelijk kapot breken.
Aanbevolen voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder wegens kleine onderdelen.

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (129)

Ik ben heel tevreden over de levering en de step. Elke dag wordt hij gebruikt. Bedankt voor de vlotte levering. groetjes Pim
Pim Dekkers (Eindhoven)
14.10.2014
Beoordeling: 5 van 5!
Ik kreeg hem gratis bij een shirt toen ik hem voor het eerst gebruikte gingen te wielen scheef en het rubber van wiel raakte los en ook mijn stuur en het voorwiel raakten los van het dek hier moet iets aan gedaan worden
gijs gorter
01.09.2014
Beoordeling: 1 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Wat jammer dat hij al gelijk stuk ging. Je bent natuurlijk welkom om ons een mailtje te sturen naar email@skatepro.nl met je order nummer. Dan kunnen we kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

/Laura
leuk
Maarten Vervoort (Schijndel)
23.07.2014
Beoordeling: 5 van 5!
Nou het heeft lang geduurd voor ik die step heb gekregen .Dat lui dat het moest afgeven heef mij voor niks thuis laten wachten .En nou was het voor mijn zoontje van tien best wel erg om iedere keer te zeggen we moeten maar wachten tot ze het gaan leveren nou het heeft lang geduurd.. Maar mijn zoontje is tevreden met zijn stunt step .En dat is voor mij belangrijk .
nathalia shair-ali (SPIJKENISSE)
26.06.2014
Beoordeling: 3 van 5!
Step werd snel geleverd, helaas bleek stuur los te zitten en banden gingen ook snel los, heb mailtje hierover gestuurd, er werd zeer snel en adequaat gehandeld. Onze zoon kreeg nieuw (rood) stepje opgestuurd: ook weer eentje erg blij!! Prima service, dank hiervoor
P. The (Horst)
09.07.2013
Beoordeling: 5 van 5!
Binnen een dag was het stuur al los.
Miranda Sturris
29.05.2013
Beoordeling: 2 van 5!
Bestelling geplaatst en na 2 dagen al in huis, de kinderen zijn er helemaal blij mee!!
Marieke van Dongen (Hank)
27.11.2012
Beoordeling: 5 van 5!
Grappig, en ook mooi gemaakt.
Jesse weijn (Zwolle)
08.11.2012
Beoordeling: 4 van 5!
Vingerstep gekregen. Het achterwiel kon niet vast gezet worden, door de goede service een andere ontvangen. een goede service dank je wel skatepro voor de nieuwe vingerstep. Ik ben helemaal blij!
noa heuts (Kerkrade)
02.11.2012
Beoordeling: 5 van 5!
Bij ons bleek na uitpakken een wieltje verbogen te zijn. Er zitten wel reservewieltjes bij, maar met andere kleur spaken. Bij het vervangen van het verbogen wieltje bleef het bijgeleverde sleuteltje doordraaien en kwam het dus niet los. Na contact te hebben gehad met Skatepro hebben ze kostenloos een nieuw stepje opgestuurd (met helaas ook een verbogen wieltje, maar omdat ik het eerste stepje mocht houden had ik nu wel een wieltje met dezelfde kleur spaken om het te vervangen).
Kevin Darroodi (Ridderkerk)
31.10.2012
Beoordeling: 3 van 5!
Super mini step, prima solide uitvoering Een keer wat anders als skateboards en crossfietsen. Stuntstepper is er super blij mee!
Gert Krijgh
31.07.2012
Beoordeling: 5 van 5!
deze is jammer genoeg stuk bij ons toegekomen.
Marjan Lombaerts (Aartselaar)
03.01.2013
Beoordeling: 1 van 5!
Antwoord van SkatePro:  We vinden het natuurlijk vervelend dat het produkt bij aankomst al kapot is. We willen je aanraden contact op te nemen met onze klantenservice, zodat kunnen kijken wat eraan gedaan kan worden.
Sehr robustes, originalgetreues Model. Obwohl seit November im Dauereinsatz, ist noch kein Teil beschädigt. Lediglich die Gummireifen leiern mit der Zeit ein wenig aus. Sitzen aber trotzdem noch am Rad. Der grüne Ersatzgummireifen war zu klein und passte leider nicht auf das Hinterrad, deshalb einen Punkt Abzug.
Claudia W. (Kürten)
26.01.2015
Beoordeling: 4 van 5!
Toon alle 129 recensies
SkatePro